Fluffy by Yeremenko

Szemöldök tetoválás

Újdonság a természetesség jegyében

A Fluffy sminktetoválás az egyik legújabb szemöldök szálazási technika a természetesség kedvelőinek. A régi merev, egyenes szálak helyett extra természetes hatású, hosszabb-rövidebb szálakból felépülő “kócos” szemöldököt hozunk létre.

A technikánál jelentős szerepe van a szálak összekötésének és az árnyékolásnak. Az árnyékoláshoz 2-3 színt használunk, a szálak végeit elhalványítjuk és elvékonyítjuk, míg a szemöldök közepét besötétítjük. Így érjük el a 3D hatást, ami nagyon természetessé teszi a szemöldököt. Ennél a technikánál az is előnyös, ha kicsit túlhúzzuk a szálakat, ezzel is az eredetiség elérésére törekszünk.

Az igazán természetes sminktetoválási technika

A tetovált szálak saját szálirányt követnek, elágaznak és ezáltal hosszabbak-rövidebbek illetve vastagabb-vékonyabb részei vannak. Így válik igazán természetessé. Ezzel a technikával lehetőség van íves szemöldököt készíteni akkor is, ha valakinek nagyon egyenes és lapos a saját szemöldök formája.

Több kivitelezési technikája létezik es attól függően alkalmazzuk, hogy a saját szemöldök szálai hogyan futnak. A Fluffy technika kiválóan alkalmas a teljesen kopasz felületeken való természetes hatású szemöldök készítésére is. Ezzel az eljárással készített szemöldök végeredménye egy igazán természetes, hiper realisztikus hatás.

Vilimi Fruzsina sminktetováló Bolvári Sminktetoválás munka közben 650x400

Fluffy szemöldök tetoválás galéria

Call Now Button