Sminktetoválás egyéni oktatás

Elméleti és gyakorlati képzés a Te tudásszintedhez igazítva.

Bolvári egyéni sminktetoválás oktatás

SZEMÉLYRE SZABOTT SMINKTETOVÁLÓ TANFOLYAM

Ha van kozmetikus végzettséged, elkötelezett vagy a szépség iránt és szeretnél egy jól jövedelmező szakmát megtanulni, akkor jelentkezz a sminktetováló egyéni képzésemre!

Egyre több hölgy dönt a tartós smink mellett, ezért egyre több sminktetoválóra van szükség. A technikák fejlődése pedig megkívánja, hogy az aktív szakemberek is folyamatosan képezzék magukat.

Több helyen találhatsz csoportos képzéseket, de én kizárólag egyedi, személyre szabott, a legújabb trendeknek megfelelő oktatást kínálok Neked, ahol csak Veled foglalkozom!

Az egyéni oktatás nagy előnye, hogy a saját ütemed szerint tudunk haladni és pontosan azokkal a területekkel fogunk foglalkozni, amikre a legnagyobb szükséged van. Ha úgy érzed, hogy valamelyik területen hiányosságaid vannak, akkor azt addig fogjuk gyakorolni amíg nem megy tökéletesen!

BEMUTATKOZÁS

Bolvári Zsuzsanna vagyok és 2002. óta foglalkozom sminktetoválással. A rengeteg sminktetoválásra váró jelentkező miatt 2 éve nem végzek kozmetikai kezeléseket, ezeket átadtam kolléganőmnek és én kizárólag a tartós sminkek elkészítésének szentelem a munkaidőmet.

Régóta foglalkozom oktatással is, de eddig csak megkeresésekre végeztem ilyen tevékenységet és kizárólag egyéni oktatásokat vállaltam. Előző üzletem nem volt a legalkalmasabb erre, hiszen nagyon pici volt, így abbahagytam a képzéseket. A nagy forgalom hatására egy nagyobb, exkluzívabb üzletbe költöztünk, így ismét tudok fogadni új tanítványokat. Professzionális körülmények között várom azon aktív sminktetoválókat vagy tanulókat akik a legmagasabb szinten szeretnék elsajátítani a sminktetoválást.

Amit fontos tudni: én CSAK EGYÉNI OKTATÁSSAL FOGLALKOZOM. Teljesen egyénre szabottan rakom össze az oktatás tervezetet, attól függően ki mit szeretne megtanulni vagy miben szeretné magát továbbképezni, fejleszteni.

Jelenleg minden piacon levő technikát végzek, tehát mindenben tudok segítséget nyújtani.

Bolvári Zsuzsanna sminktetováló

Az egyéni sminktetováló tanfolyam előnyei

 • Nem kell tanfolyami indulásra várnod – bármikor tanulhatsz
 • Nem kell másokhoz igazodnod – a Te tempódban fogunk haladni
 • Bármilyen tudásszinten elkezdhető – teljesen kezdőtől a haladóig
 • Professzionális eszközökkel gyakorolhatsz – Gépet biztosítok tű modulokkal és többfajta pigmenttel 

Sviatoslav Otchenash MaterClass Oklevél

Miért engem válassz oktatónak?

2002-es indulásom óta számos géppel és pigmenttel volt szerencsém dolgozni, rengeteg továbbképzésen, konferencián vettem részt.

Minden lehetséges problémával találkoztam már, tudok segíteni abban, hogy a rengeteg piacon lévő „hangzatos ” technika közül melyek azok, amiket valóban érdemes megtanulnod, amelyek évek múlva is szépen fognak halványodni, kopni, hogy Vendégeid elégedettek legyenek és évek múlva is szívesen térjenek vissza Hozzád.

Véleményem szerint fontos az őszinteség a kolléganők felé!
Elmondok apró praktikákat, amelyeket a hosszú évek alatt tapasztaltam ki és Neked is segítségedre lesznek!

Hiszem, hogy nem mindegy hány év van az oktató háta mögött!

A 2020-as trendeknek megfelelő összes technikát el tudod sajátítani, de segítek abban hogy melyekre van igazán szükséged, ha kezdő vagy!

Képzéseim gyakorlatorientáltak, rengeteget modellezünk mert tapasztalatból tudom, hogy teljesen más élő bőrben dolgozni mint gumilapon. Persze ahhoz, hogy egyes technikákat jól begyakorolj, szükség van gyakorló gumin való munkára is!

A tanfolyam alatt végig rendelkezésedre állok ( az oktatási napok közti otthoni gyakorlás idejében is) illetve az oktatás végeztével is, ha bármikor elakadsz. Írhatsz, hívhatsz és én segítek!

Megtanítalak a fotózás rejtelmeire és néhány marketing tanáccsal is ellátlak!

Elmondom az érzéstelenítés fortélyait, praktikáit. Mit érdemes használni, honnan érdemes rendelni. Hidd el a világ szinte összes érzéstelenítőjével találkoztam már.

A tanfolyam ideje alatt csak Veled foglalkozom napi 8 órában 110%-os figyelemmel!”

Eddigi tanítványaim

–  Többen kerestek meg teljesen kezdő sminktetoválók. Ilyenor átbeszéljük mit szeretne megtanulni, és én is elmondom mit javasolok.

–  Volt aki például csak microblading szemöldököt készít, de nem érezte magát magabiztosnak, voltak hiányosságai mind rajzolás, mind érzéstelenítés területén , illetve szálai is egybemosódtak gyógyulás után, tehát a kivitelezés sem volt tökéletes, ezért kérte a segítségemet.

–  Olyan tanítványom is volt aki aki évek óta tetovál, a legújabb technikákat csoportos képzésen próbálta elsajátítani, de sajnos ezeket teljesen eredménytelennek találta. Így jött el hozzám Fluffy szemöldök szálazás, Soft Powder szemöldök, Szemhéj lágysatír és Butterfly szemhéj oktatásra.

Időközben kiderült, hogy a hagyományos technikák kivitelezésében is voltak hiányosságai, sőt rajzolásban és szemhéj feszítésben is volt elakadása, így azokat is tökéletesítettük!

Amikor végzett sminktetoválók keresnek meg mindig kérem, hogy küldjenek az eddigi munkáikról képeket hogy lássam, esetlegesen vannak-e hiányosságai , ha igen mik azok és annak megfelelően állítom össze az oktatási anyagot!

Hiszen ha valaki tovább szeretné képezni magát az új technikák valamelyikével, de az alaptechnikában is hiányossagai vannak, addig az új technikát feleslegesnek tartom megtanulni, hisz nem fog jól menni a megfelelő alapok nélkül!

REFERENCIA

„Évek óta foglalkozom PMU sminktetoválással, de bevallom, a sok-sok pozitív komment, vendég visszajelzés ellenére sem voltam mindig 100%-ig elégedett a munkáimmal. Kifejezetten az ajaktetoválásom tökéletesítésére kerestem megoldást. Így találtam rá a Bolvári Sminktetoválás egyéni továbbképzésére, ahol biztosan mondhatom, hogy a legjobb kezekbe kerültem.
A képzés után ráadásul a szemöldöktetoválásaimban is megcsillantak a profi tanácsok, amiket Zsuzsitól kaptam. Nagyon hálás vagyok a tanultakért” – Pethes Ildikó, Gyöngyös.

„Kedves Zsuzsi! Nagyon nagyon jó oktató és ember vagy! Köszönöm a mai napot és a sok segítséget! ?❤️”  -Dudás Györgyi, Helvécia

„Nagyon köszönöm, hogy szívből oktatsz, precízen átadtad a szakmai fogásokat és a végtelen türelmedet!” – Baksa Judit, Budapest

„Nagyon köszönöm!? Élmény volt a képzés, minden percét imádtam (már tervezgetem a következőket is) és köszönöm a türelmed meg a profizmusod!??❤❤❤”- Kreisz Nikolett, Dunaharaszti

Bolvári Zsuzsanna, sminktetováló

A képzésen minden szükséges anyagot biztosítok a gyakorlásra.

Otthoni gyakorláshoz a gépen kívül szintén mindent biztosítok.

Modellek keresésében segítek ha szükséges. Amiatt tartom fontosnak hogy Te is hozz modelleket, mert a korrekció is nagyon jó gyakorlási lehetőség Neked utána!

A képzés végen van gyakorlati vizsga, amelyet ha sikerrel teljesítesz oklevélben részesülsz!

Ez egy gyönyörű szakma, ám nagyon felelősségteljes!

Minden kezdő sminktetoválónak azt tanácsolom, hogy csak akkor kezdjen bele, ha tényleg szívből szeretne ezzel foglalkozni, ha 110%-ig biztos benne hogy ezt szeretné csinálni …

mert rengeteg befektetett idő, energia, munka, türelem, kitartás, gyakorlás és pénz kell hozzá, de csak így érdemes!

Nincs annál jobb érzés amikor a Vendégek elégedetten távoznak, amikor kedves, hálálkodó üzenetek küldenek egy-egy elkészült munka után és visszajönnek más területeket tetováltatni is, illetve küldik barátnőjüket, rokonukat, kollégájukat is hozzám. 

A minőségi munkára mindig lesz kereslet. Egyre körültekintőbben választanak a hölgyek sminktetováló szakembert!

Gyakorló munkafüzet a sminktetováló oktatáshoz

Gyakorló munkafüzet Sminktetoválás oktatáshoz

Gyakori kérdések a sminktetováló tanfolyammal kapcsolatban

Hogyan zajlik az oktatás?

Napi 8 órában tanulunk, ahol csak Veled foglalkozom.
Elméleti és gyakorlati képzést is kapsz.
Tartunk szüneteket, és teljes ellátásban fogsz részesülni egész napra: snack, meleg ebéd , kávé, üdítő, tea.

Teljesen kezdők is jelentkezhetnek?

Igen, teljesen kezdő kozmetikusok is jelentkezhetnek, akár több technikát is megtanulhatnak az alapoktól kezdve. 

Természetesen gyakorlott sminktetoválók is jelentkezhetnek, akik csak bizonyos területeken szeretnének fejlődni.

Szükség van saját tetoválógépre?

Minden szükséges dolgot biztosítok a tanfolyam helyszínén, és a tetoválógépen kívül az otthoni gyakorláshoz is.

Az előny ha van már saját géped, mert tartunk az oktatásban szüneteket, hogy az egyes technikákat jól begyakorolhasd otthon gumilapon, mielőtt modellezünk. És amiatt is jó, mert akkor azzal gyakorolsz végig amivel a későbbiekben dolgozni fogsz. 

Milyen technikákat lehet elsajátítani?

 • Soft Powder szemöldök ( 3 féle technika)
 • Fluffy szemöldök szálazás ( 3 féle technika)
 • Hybrid szemöldök ( 2 féle technika)
 • Szemhéj kontúr ( alsó és felső, háromféle vastagság felül)
 • Szemhéj satír ( alsó és felső, kétféle vastagság)
 • Butterfly szemhéj 
 • Teljes ajaksatír
 • Aquarell ajaksatír
 • 3D ajaksatír
 • Érdeklődés esetén ajak félsatír (én 2020-tól nem készítek, de 17 évig végeztem)

Lesz lehetőség élő modellen is gyakorolni?

Természetesen az a cél, hogy minél többet gyakorolhass modelleken is. Egy technika magas szintű elsajátítására legalább 4 modellre lesz szükség.

Szükség esetén a keresésben tudok segíteni, de jobb ha Te magad is minél több személyt tudsz beszervezni…

Vizsga és tanúsítvány van az oktatás végén?

Igen. A képzés vizsgával és oklevél átadással zárul.

Információk a tanfolyamról

Helyszín: 1042 Budapest, Árpád út 89. 4/43.

Telefonszám: +36 70 5757 364

 

Árak

Alapképzés: 10 napos, teljesen kezdőknek alaptechnikákkal ( Soft Powder szemöldök egy fajtája, szemhéj kontúr, ajaksatír)

Képzés tartalma: elmélet, gumilapos gyakorlás, élő modelles bemutató minden területre, élő modellezés (12 modell a tanfolyam alatt ), vizsga
Ára: 2.550.000Ft

 

Alapképzés: 17 napos, teljesen kezdőknek az összes jelenlegi technikával ( Soft Powder szemöldök 3 féle technika, Fluffy szálazás 3 féle technika, Hybrid szemöldök két féle technika, Szemhéj kontúr alsó és felső, Szemhéj satír alsó és felső, Butterfly szemhéj, Ajaktetoválás 2 féle technika)                      

Képzés tartalma: elmélet, gumilapos gyakorlás, élő modelles bemutató minden területre, élő modellezés ( 22 modell a tanfolyam alatt ), vizsga

+1 ajándék gyakorló nap 3 hónapon belül arra a területre, ami a legkevésbé megy (modellt hozni kell) és a tanfolyamon készült munkák közül a három terület egy-egy korrekcióját is elvégezzük.
Ára: 4.000.000Ft

 

1 napos szintemelő masterclass továbbképzés : csak gyakorlott sminktetoválóknak ( Fluffy szálazás, Soft Powder, Szemhéj satír, Aquarell lips stb.)

Képzés tartalma: elmélet, gumilapos gyakorlás, élő modelles bemutató, élő modellezés
Ára: 300.000 Ft

 

EZEKTŐL ELTÉRŐ FELÉPÍTÉSŰ OKTATÁSI IGÉNY ESETÉN EGYEDI TERVEZETET ÉS ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTEK!

  Call Now Button