Sminktetoválás eltávolítás

2023. 04. 26. | Egyéb

Sminktetoválás eltávolítás –

– fizettél érte, mégis arcul csap, amit a tükörben látsz…

 Nem így képzelted a látványt sminktetoválással? Mégsem olyan a végeredmény, mint ígérték? Esetleg elavult már a régi tetoválásod és valami újra vágysz? Bármi is legyen a Te indokod, van rá megoldás!

 Végzetes hibának tűnik? Kétségbeesésre semmi ok! Legyen szó egy elrontott beavatkozásról, vagy egy többszörösen megismételt kontúr kikandikálásáról. Akár csak arról, hogy az ízlésed folyton változik, és már mással szeretnél szembesülni a reggeli készülődéskor. A Bolvári Szalon sóoldatos sminktetoválás eltávolítása a legjobb barátod lehet!

Ahogy a mindennapi készülődést egy huszárvágással lerövidítheted, úgy egy félresikerült tetkót is könnyedén visszaállíthatsz eredeti állapotába. Ne várj tovább! Minél hamarabb kezdesz el a tetoválásoddal foglalkozni, annál gyorsabban visszaszerezheted a mindennapi boldogságod, melyet a tükörből rád kacsintó éned jelent!

A Bolvári Szalon Magyarországon elsőként alkalmazza a Sóoldatos Removal sminktetoválás eltávolítást! Hiába a face app próbája, vagy az álmodozás a tökéletes külsőről, a végeredmény nem mindig hoz elégedettséget. Emiatt azonban ne félj kipróbálni egy tetovált szemöldököt, vagy egy satírral kiemelt szájat! A sminktetoválásod nem kell majd rejtegetned akkor sem, ha hiba csúszott a gépezetbe. A sóoldatos sminktetoválás eltávolítást akár FRISS tetováláson is alkalmazható!

sminktetoválás_eltávolítás

A sóoldatos sminktetoválás eltávolítás akár szemhéjon is alkalmazható!

 Végre egy gyors eljárás, amely nem okoz hegesedést!

A Bolvári Szalont rengetegen keresték már fel például friss sminktetoválások eltávolításával. Addig mentek, amíg rá nem találtak a tökéletes módszerre! A magas sóalapú oldattal egy rendkívül hatékony és erős, mégsem agresszív eljárás lehet az elrontott tetoválás gyógyíre. Vegán termékről van szó, mely nem tartalmaz vegyszereket, általa szinte azonnal, akár 48 órán belül visszafordítható még a végzetesnek tűnő hiba is!

sminktetoválás-eltávolítás
Látványos eredmények Sóoldatos eltávolítással FRISSEN tetovált szemöldökön (48 órán belül)

 Mégis hogyan működik a sóoldatos eltávolítás csodája?

A hipertóniás sóoldat beszívódik a bőrbe, majd az ozmózis hatására a pigmentek felfelé kezdenek mozogni. Nem kerül be a szervezetbe, és végképp nem a nyirokkeringés által távozik! Ehelyett a nem odavaló – akár fehér – pigmentek a bőr felszínéről var formájában szépen leválnak. Marad a tökéletesen regenerálódott bőr. A savmentes eljárás 8 hetente bevethető, ráadásul szinte meg sem érzed!

Bőrtípustól, vastagságtól, a regenerálódási készségedtől és a tetoválások mennyiségétől is függ a hatékonyság. Ám az is előfordulhat, hogy nem kell minden pigmentet eltávolítani! A növényi kivonatok összessége erőteljes halványító és hámlasztó hatású. Az aloe vera és a körömvirág pedig a gyógyulást segítik elő.

Látod? Csupa természetes erő az, ami megoldást nyújt!

tetoválás-eltávolítás
A sóoldatos sminktetoválás az egész test területén alkalmazható!

Lézer VS sóoldat – jöjjenek a tények!

  • A sóoldatos sminktetoválás eltávolítás akár a szem és az ajkak környékén is tökéletesen alkalmazható, nemcsak kontúrok eltávolítására, de satírokra is. Sőt, használható akár a fejbőrön is!
  • Egy lézer a pigmenteket mélyebbre nyomja, hogy aztán izzadság formájában és egyéb úton távozzanak a szervezetből. A gyógyulás 7-10 nap – ugyanennyi idő alatt pedig a sóoldatos megoldás épp az ellenkező irányba tessékeli a nemkívánatos pigmenteket, kímélve ezzel a nyirokrendszert a felesleges hulladéktól.
  • A lézer nem feltétlenül tud sem mélységben, sem színben minden változatot eltávolítani. A sóoldatos sminktetoválás eltávolítás hatóanyaga viszont egyenletesen dolgozik. Még a lézerrel kezelt és oxidált titánnak is annyi. Viszlát szürkés-zöldes fakó árnyalatok!
  • Minek roncsolnád a bőröd, hogy aztán másik tetoválás esetén hátrányból indulj? A Bolvári Szalon által használt módszert követően semmi akadálya, hogy újból neki fuss egy sminktetoválásnak!

Mikor kell a sminktetoválás eltávolítása mellett döntened?

A https://bolvari-sminktetovalas.hu/sooldatos-eltavolitas/ összeszedte azon pontokat, melyek közül ha legalább három igaz rád, nincs értelme várni… Akár amatőr hiba, akár elavult szín, akár csak új trend – nem számít, mi a Te személyes indokod. Íme a segítség, hogy a tükörképed olyan legyen, amilyennek megálmodtad!

 

Foglalj időpontot hozzánk online!

Call Now Button