Sminktetoválás

Sminktetoválás felsőfokon!

Minden esetben személyre szabottan választok pigmentet!

A nem megfelelő minőségű pigmentekkel allergiát, nem kívánt színelváltozást okozhatunk, rákkeltő anyagokat juttathatunk a bőr alá.
Mivel több márka termékeivel dolgozom, ezért biztos lehetsz benne, hogy a számodra legelőnyösebbet fogom választani!

Sokan félnek az allergiától, ezért a nők egy része nem csináltat sminktetoválást.
Valójában ezek a vendégek nap mint nap irritálják a bőrüket a dekorkozmetikumok és sminktermékek használatával, több mérgező anyagot adva ezzel a szervezetüknek mint egy egyszeri és biztonságos sminktetoválás.

Bolvári sminktetoválás teljes arc 03
Bolvári sminktetoválás teljes arc 02

Allergia vs. sminktetoválás

Sokszor találkozom olyan nőkkel, akik nagyon szeretnének egy szép sminktetoválást, de félnek, mert allergiára hajlamosak. Számukra van megoldás?

A válasz határozott igen. Az allergiára hajlamosak is élvezhetik a sminktetoválás összes előnyét, két dologra kell odafigyelni. Az első, hogy a sminktetováló festék prémium minőségű legyen, azaz stabil molekuláris szerkezettel rendelkezzen, ne tartalmazzon tartósítószereket, adalékanyagokat, rákkeltő AZO alkotóelemet és nehézfémeket, illetve allergológiailag tesztelt legyen. Fentebbieket sok gyártó állítja, de én csak abban a márkában bízom, mellyel dolgozom.

Honnan tudhatod mégis, hogy számodra biztonságos-e az adott festék? A válasz egy allergia teszt, melyet a sminktetoválás előtt néhány héttel érdemes elvégeztetni. Előre ki kell választani az adott színt, majd a fül mögé apró pontot sminktetoválnak. Ez nem lesz látható másnak, viszont kiderül, hogyan reagál a bőr. Ha 2-3 hétig nem történik semmi, akkor a sminktetoválás nyugodtan elvégezhető. Ha allergia lép fel, akkor vélhetően soha nem lesz sminktetoválásod. Ha valaki hajlamos rá, érdemes tesztelni, mert a biztonság az első!

Mit jelent a sminktetoválás tervezés?

Előrajzoló ceruzával sminket készítünk Neked, melynek segítségével pontosan látni fogod, milyen formájú és színű lesz a sminktetoválás. Ez szemöldök-, száj vagy szemhéjtetoválásnál is így van, tehát minden esetben előre láthatod, hogyan fog kinézni a sminktetoválás.
A tervezés közös feladat, vagyis a sminktetováló Veled közösen alakítja ki azt a formát és a színt, mely a legjobban illik Hozzád. A tervezés akár 60 percig is eltarthat és csak akkor fejeződik be, ha azt tudod mondani, hogy pontosan ilyet álmodtál meg magadnak!
TERVEZÉS NÉLKÜL SMINKTETOVÁLNI SZIGORÚAN TILOS!
A tervezés viszont garanciát jelent arra, hogy éppen olyan sminktetoválásod lesz, melyre mindig is vágytál.

Akiknek bár tetszik a sminktetoválás, de bizonytalanok abban, hogy szeretnének-e maguknak készíttetni, azoknak is ajánlom a tervezést, hiszen az semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Tervezés és garancia

A sminktetoválás közel húsz éve létező eljárás hazánkban. Több előnye is van, többek között tartósan megszépíti az arcot . A tartósság miatt lényeges, hogy olyan sminktetoválás készüljön, amire igazán vágysz. Erre nyújt megoldást a sminktetoválás tervezés.

3 HÓNAPON BELÜL EGYSZERI ALKALOMMAL INGYENES KORREKCIÓ JÁR A SMINKTETOVÁLÁSODHOZ!

 Miért érdemes igénybe venni?

  • mert ingyenesen újratetoválom a sminked
  • mert véleményem szerint a korrekcióval együtt tudok Neked tökéletes munkát végezni és nekem mindig az a célom
  • mert változtathatsz a színén
  • mert pótolom a gyógyulás során esetlegesen keletkező pigmenthiányokat, így lesz teljesen egységes a tetoválásod

Hasznos tudnivalók

További kedvezmények, ha már készítettem Neked sminktetoválást

Élénkítés, színmegújítás

Általam készített sminktetoválásod frissítését 15 hónapon belül az aktuális ár 60%-os kedvezményével veheted igénybe.
Máshol készített sminktetoválás esetében 80%-os áron készítjük, amennyiben a forma változatlan marad!

Ezek nem tartalmaznak korrekciót.

Miért is ajánlott a sminktetoválás frissítése?

  • mert pótolom az időközben kihalványult festéket, felfrissítem a színt
  • mert visszaállítom az eredeti színt, vagy ha időközben pl. új hajszíned lett, esetleg egyszerűen csak más színt szeretnél, erre is van lehetőség
  • ha más formát szeretnél, korrigálom a formát

Hogyan védd sminktetoválásodat nyáron?

A sminktetoválás egyik legnagyobb ellensége az UV sugárzás, de van néhány további tényező is, melyekre nyáron érdemes odafigyelni. Olvasd el az alábbi három tippet és sminktetoválásod ősszel ugyanolyan szép lesz, mint nyár elején volt.

Friss sminktetoválás esetén

Fokozottan kell figyelnie annak, aki nyáron sminktetoválást készíttet. Aki a következőket betartja, annak nem okozhat gondot a nyári pigmentálás: Naponta többször krémezd a friss sminktetoválást, hogy ne száradjon ki, de nagyon vigyázz, hogy ne is áztasd fel! Erős napsütésnek 3 hétig szigorúan tilos kitenni, utána 50 faktoros fényvédő krémet használj! Az uszoda 3 hétig higiéniai okokból kerülendő. A festék néhány hét alatt beépül, stabilizálódik és elnyeri végleges árnyalatát.

UV sugárzás ellen

Az erős napfény különösen a szemöldöktetoválásra veszélyes, de a szájtetoválásnál is érdemes figyelnünk. Ha túl nagy dózisban kap UV sugárzást, könnyen elszíneződhet. A barnás színek vörösödhetnek, a fekete színek kékülhetnek. Ez igen kellemetlen, de könnyen kivédhető. Használj 50 faktoros fényvédőt szemöldöködre és szájra!

Kiszáradás ellen

A medencék klóros vize és az erős napsütés együttesen kiszárítják az ajkakat, ami csökkentheti a szájtetoválás színtartósságát. Ez nem a fentebb leírt elszíneződést jelenti, hanem a szín kifakulását. A fényes szín 2-3 nyár alatt púderessé, mattá válhat. A veszély könnyen hárítható. Napközben, az arcod bekrémezése során az ajkaidra is vidd fel a fényvédőt, este pedig zsíros, magas E-vitamin tartalommal rendelkező krémet, ajakápolót használj.

A szemöldökről

Elégedetlen vagy a szemöldököddel, de a hagyományos tetoválást túl mesterkéltnek találod?

A szemhéjakról

Azt szeretnéd, hogy a szemceruza soha többé ne kenődjön el?

A száj tetoválásról

Ajkaid eredeti formája nem nőies, túl vékony vagy a színe túl fakó?

GYIK

A leggyakoribb kérdések sminktetoválással kapcsolatban

Call Now Button