Száj tetoválás

Bomtech sminktetoválás

Varázslatos átalakulás 

Az ajkakról…

A szájkontúr gondos megrajzolásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a száj formát is meg lehet változtatni, például a felső és alsó ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.

Gyakran előfordul, hogy aszimmetrikus a száj két oldala, ezt is egyszerűen ki lehet korrigálni, és egy félsatírral vagy teljes satírral “eltüntethető”, hogy hol van korrigálva a száj.

Akinek szüksége van rá

– akinek az ajkai túl vékonyak: az ajkak volumene növelhető úgy, hogy a természetes szájszélek fölé megyünk és új, nőies formát alakítunk ki. Megfelelő technikával nem látszik a tetoválás, az eredmény pedig gyönyörű lesz.

– akinek az ajka túl fakó: számukra igazi áttörés az ajaksatírozás, hiszen egy jó színnel élővé, végre láthatóvá válnak ajkaik

– akinek az eredeti forma nem igazán nőies: az ajaksatírozás lényege éppen az, hogy újraformálható és kiemelhető a megszépített ajak

– akik rendszeresen sportolnak: teljes sminkben futni, aerobikozni nem túl praktikus. A legtöbb nő mégis szeretne sport közben is ápolt, összeszedett lenni. Szép ajaksatírozással máris félsminket viselünk, mely soha nem kenődik el.

Akinek nincs rá szüksége

– a tinédzser korosztálynak még nem javaslom

– az élénkpiros színű, dús ajkakkal születetteknek alapvetően nincs értelme

– dús, de fakó ajkak estén nagyon is javasolt, de vigyázni kell, nehogy közönséges legyen az eredmény

– A szájkontúrt NEM JAVASLOM! Az ajaktetoválás ma már egyértelműen satírozást jelent. Ez lehet félsatír és teljes satírozás is. Az ajkak mindkét utóbbi esetben volument, szép formát és színt kapnak, melyre maximum szájfény szükséges.

Az ajak a nőiesség egyik legfontosabb jegye. Nőies nőnek érzi magát. Elárulom, én viselni is és készíteni is az ajaktetoválást szeretem a legjobban.

Sokan kérdezik, hogy a herpeszre való hajlam kizárja-e a száj tetoválást

Kint lévő herpesz esetén természetesen nem végezzük el a sminktetoválást. Meg kell várni, míg teljesen visszahúzódik. A herpeszre hajlamosaknak megelőző kúra javasolt. A sminktetoválás előtt 2 nappal kell megkezdeni a Telviran 400mg-os tabletta szedését, napi 5×1 adagolásban. A Telviran vényre kapható, tehát háziorvosunkkal írassuk fel.

Egy diszkrét sminktetoválással a nap 24 órájában szebb és magabiztosabb lehetsz!

Ajak előrajzolás

Ajaksatír készítés

Teljes szájsatír galéria

 

 

Félsatír galéria

Call Now Button