Száj tetoválás

Ajak sminktetoválás

Varázslatos átalakulás 

Az ajkakról…

A szájkontúr gondos megrajzolásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a száj formát is meg lehet változtatni, például a felső és alsó ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.

Gyakran előfordul, hogy aszimmetrikus a száj két oldala, ezt is egyszerűen ki lehet korrigálni, és “eltüntethető”, hogy hol van korrigálva a száj.

Aki igazán érzéki ajkakra vágyik, szereti a különlegességet, vagy hangsúlyozni szeretné ajkai teltségét, annak javaslom a 3D ajaksatírt. Ez a technika több szín kombinációjával készül, mellyel még teltebbé varázsolhatóak az ajkak.

Az Aquarell lips a 3D ajaksatírral ellentétben egy igazán finom, elegáns, kontúr nélküli “porhatású” lágysatír technika, amely napjainkban egyre közkedveltebb Vendégeink körében.

Bolvári sminktetoválás ajak tetoválás Budapest

Akinek szüksége van rá

– akinek az ajkai túl vékonyak: az ajkak volumene növelhető úgy, hogy a természetes szájszélek fölé megyünk és új, nőies formát alakítunk ki. Megfelelő technikával nem látszik a tetoválás, az eredmény pedig gyönyörű lesz.

– akinek az ajka túl fakó: számukra igazi áttörés az ajaksatírozás, hiszen egy jó színnel élővé, végre láthatóvá válnak ajkaik

– akinek az eredeti forma nem igazán nőies: az ajaksatírozás lényege éppen az, hogy újraformálható és kiemelhető a megszépített ajak

– akik rendszeresen sportolnak: teljes sminkben futni, aerobikozni nem túl praktikus. A legtöbb nő mégis szeretne sport közben is ápolt, összeszedett lenni. Szép ajaksatírozással máris félsminket viselünk, mely soha nem kenődik el.

Akinek nincs rá szüksége

– a tinédzser korosztálynak még nem javaslom

– az élénkpiros színű, dús ajkakkal születetteknek alapvetően nincs értelme

– dús, de fakó ajkak estén nagyon is javasolt, de vigyázni kell, nehogy közönséges legyen az eredmény

– A szájkontúrt NEM JAVASLOM! Az ajaktetoválás ma már egyértelműen satírozást jelent. Teljes satírozás esetén az ajkak volument, szép formát és színt kapnak, melyre maximum szájfény szükséges.

Az ajak a nőiesség egyik legfontosabb jegye. Nőies nőnek érzi magát. Elárulom, én viselni is és készíteni is az ajaktetoválást szeretem a legjobban.

Sokan kérdezik, hogy a herpeszre való hajlam kizárja-e a száj tetoválást

Kint lévő herpesz esetén természetesen nem végezzük el a sminktetoválást. Meg kell várni, míg teljesen visszahúzódik. A herpeszre hajlamosaknak megelőző kúra javasolt. A sminktetoválás előtt 2 nappal kell megkezdeni a Telviran 400mg-os tabletta szedését, napi 5×1 adagolásban. A Telviran vényre kapható, tehát háziorvosunkkal írassuk fel.

Egy diszkrét sminktetoválással a nap 24 órájában szebb és magabiztosabb lehetsz!

Ajak előrajzolás

Ajaksatír készítés

Teljes szájsatír galéria

Call Now Button