Szemhéj tetoválás

Szemhéj sminktetoválás

Varázslatos átalakulás 

A szemhéjak…

A szemhéjak alsó és felső részének pigmentálása szemének kifejező erejét emeli ki.

A legfinomabb természetes vonal a szempillasűrítés, amit a szempillák közé tetoválunk az alsó és felső szempillasor között. Nagyon szépen kiemeli a szemet, optikailag nagyítja!

A közepes vastagságú kontúrvonalnál szintén megtetováljuk a szempillasűrítést is, csak itt már a szemhéjra is kerül tetoválás, mintha tussal lenne kihúzva a szem.

Természetesen itt is előrajzolás előzi meg a sminktetoválást, hiszen meg kell néznünk a vendéggel közösen, hogy mi a legelőnyösebb a számára.
Az alsó szemhéjaknál szintén a szempillák tövébe tetoválunk egy nagyon finom, természetes vonalat.

Napjainkban egyre közkedveltebb a szemhéj lágysatírozás, amely a szemhéj kontúr satírozott változata, olyan mintha a szemceruzád elsatíroztad volna picit. Azoknak, akiknek kissé zártabb a szemhéjuk vagy kisebb a szemük nagyon előnyös megoldás, hiszen a satír nagyítja a szemet, tágítja a tekintetet. Így számukra is elkészíthető egy előnyös sminktetoválás.

A Butterfly szemhéjsatír egy igazán különleges technika, amellyel a szemhéj porok használatát is mellőzheted. Abszolút sminkelt hatású, kreatív és merész kivitelezés! A szolid szemsminktől a bevállalós, színes verzióig bárhogyan elkészíthető. Mielőtt ezt választod alaposan gondold végig, mert ez nem csak egy átmeneti smink, hanem hosszú-hosszú évekig magadon fogod viselni!

Akinek szüksége van rá

– aki minden reggel sminkel

– aki nem elégedett szemeivel: egy jól eltalált formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók. Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúlyossá teszi. A „gyönyörű szemek” nem mindenkinél gyári tartozék, de javítani mindenen lehet!

– aki aktív életet él: munka vagy mulatozás közben, uszodában vagy aerobikon, szaunában, nyaraláson sem kenődik el

– aki azt szeretné, hogy a szemceruza SOHA TÖBBÉ ne kenődjön el

Akinek nincs rá szüksége

– aki csak nagyon ritkán sminkel, mert az egész hidegen hagyja

– aki szereti a mindennapi sminkelést és igenis szereti naponta többször kihúzni a szemét

Ha létezik praktikus dolog a világon, az a szemhéj tetoválás. Megszépíti a szemeket és rengeteg időt spórol. Akinek van, esküszik rá. Akinek nincs, nem tudja, mit veszít…

Szemhéj tetoválás trend

Napjainkra a természetesség igénye itt is előtérbe került. A pillák tövébe húzva finom, elegáns sminktetoválást készítünk, mely kizárólag a klasszikus fekete színnel történik. Ez szépen megadja a formát, kiemeli a szemet, ám nem kelt erősen kifestett hatást.

Fontos! Ha szemhéj tetoválásra jössz, ne legyen műszempillád, mert a szempilla tövében nem lehet a vonalat elkészíteni megfelelően!

Egy diszkrét sminktetoválással a nap 24 órájában szebb és magabiztosabb lehetsz!

Felső szemhéj előrajzolás

Felső szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás galéria

Call Now Button