Vendégkönyv

Küldd el véleményed!

Kedves Zsuzsi és Piroska!
Már az első üzenetváltás döntő volt számomra, amikor Zsuzsi nagyon kedvesen válaszolt, nyitott és rugalmas volt, készségesen segített. Engem az exkluzív környezet is elbűvölt, de az első konzultáció alkalmával megkaptam a nekem szükséges biztató szavakat – a profizmus magáért beszélt.

Piroska földöntúli kedvességére nincsenek szavak, emellett a szakértelme teljes megnyugvást ad, kezelésről-kezelésre. Folyamatosan fejlődnek, így én is fejlődhetek a kezei alatt és reményt kapok, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Köszönöm! Tamás Anett

Kedves Zsuzsa! Nagyon szépen köszönöm a profi munkádat, kedvességedet. Csodás lett a szájtetoválásom! Minden nap, amikor a tükörbe nézek boldogsággal tölt el a végeredmény.

Anna

Kedves Zsuzsi! Imádom az új szemöldökömet, a száltetoválással hihetetlenül természetesnek hat és amióta elkészült nem sminkelem, mert önmagában is nagyon szép. Köszönöm!

Bea

Elég hosszú időbe telt mire rászántam magam a szemöldök tetoválásra. Zsuzsi, gyönyörű szemöldököt varázsoltál nekem a természetes hatású Artistry Eyebrow japán microbladinggel. Egyszerűen imádom a természetes hatása miatt. Már most tervezem a következő tetoválásom nálad! Profi munkát végzel, profi környezetben! Köszönöm neked!

Andrea

Drága Zsuzsi!
Te voltál nekem a lányom karácsonyi ajándéka. Igazi meglepetés! Pár évvel ezelőtt, ha bárki azt állította volna, hogy nekem így 60 után, tetoválásom lesz, tuti azt hittem volna, hogy elgurult a gyógyszere. Te a kedvességeddel, profizmusoddal minden ellenérzést megszüntettél. Kellemes környezetben, szakszerű tájékoztatással választottuk ki a számomra legjobbat.
Nagyon köszönöm!

Marika

Az a típusú nő vagyok, aki csakis a természetesség híve, emiatt nehezen vettem rá magam, hogy tetováltassam a szemöldököm, a végeredmény elképesztő volt, azt hiszem ennyire soha nem voltam elégedett a látvánnyal. Azóta a száj- és a szemhéjsatíron is túl.
Köszönöm Zsu,csodás kezecskéid vannak! Általad vagyok tökéletes reggelente! Áldom minden munkádat.
Ölellek!

Hilda

Bevallom eleinte izgultam, amikor tervbe vettem, hogy tetováltatni szeretném a szemhéjamat.  Zsuzsival történt előzetes megbeszélésünk után, az aggodalmam teljesen szertefoszlott. Mivel amúgy sem sminkelek túlzottan, a vékony kontúrvonal mellett döntöttem. A beavatkozás szinte teljesen fájdalommentes. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom a végeredményt és a környezetemtől is ilyen sok pozitív visszajelzést kapok.  Azóta eltelt 2 hónap és egy sokkal szembetűnőbb változtatást is bevállaltam. Zsuzsi elkészített nekem egy tökéletesen hozzám illő szemöldöktetoválást, amitől teljes lett a végeredmény. Hihetetlenül jó érzés így ébredni minden reggel.
Köszönöm szépen Zsuzsi!

Niki

Szuper lett! A pótlás teljesen kompatibilis az eredeti szemöldököm színével! Aki nem tudta, hogy Zsuzsánál jártam, észre sem vette, hogy tetováltattam. Szóval, aki eddig gondolkodott, most lépjen a tettek mezejére, mert megéri! Köszönöm!

Gyöngyi

Szia Zsuzsi!
Szeretném megköszönni a munkádat, egyszerűen nem tudom fokozni milyen boldog, elégedett vagyok a szemöldökömmel. Mindenkinek csak ajánlani foglak, nem sűrűn találkoztam ilyesfajta profizmussal aki 2 mondatból megérti az elképzelésem. Már alig várom a következő alkalmat. Még egyszer köszönöm!

Kitti

Szia Zsuzsi!
Köszönöm a gyönyörű tetoválásokat, minden nap úgy érzem, hogy jó döntést hoztam, amikor sok évvel ezelőtt Téged választottalak. A szemhéjammal kezdtük, aztán jött a teljes száj satír (gyönyörű a színe, gyakran megkérdezik tőlem, milyen rúzst használok), végül pedig a szálas szemöldök.
Olyan formákat rajzoltál, amik tökéletesen illenek hozzám, nagyon szépek, és nem közönséges hatásúak. Annyira rutinosan tetoválsz, hogy a szemöldök és a szemhéj egyáltalán nem fáj. Ha tetoválásról van szó, csak Téged ajánllak, mert Te sminktetováló művész vagy.
Arckezelésekre is imádok Hozzád járni, mert minden alkalommal éveket fiatalodom Nálad. Tetszik, hogy folyamatosan fejleszted magad, új gépeket szerzel be, és a legmodernebb kezeléseket alkalmazod. Mindezt igényes környezetben, 100%-ban a vendégre figyelve. Az évek során emberileg is közel kerültünk egymáshoz. Te vagy a legjobb kozmetikus.
Alig várom, hogy menjek Hozzád!

Pál Eszter

Szia Zsuzsi!
Azért írok, mert 1000%-osan boldog vagyok a szájsatírral, amit készítettél nekem! Pont olyan, amit elképzeltem: természetes, szép formájú és világos színű. Általában önmagában “viselem”, de néha kenek rá ajakápolót, estére egy kis intenzívebb színt. Minden formában szuperül néz ki. Nagyon köszönöm és csak ajánlani tudom!

Bindics Judit

Szia Zsu!
Mit is írhatnék? Az általad készített szemöldökkel vagyok igazán én boldog. Én is féltem az első alkalommal és rá kellett jönnöm, nálad a tetoválás nem fáj és olyan könnyedséggel csinálod, hogy abszolút kellemes élményként maradt és marad meg.
Te vagy az én szemöldökdoktorom forever.
Márciusban találkozunk!

Magyari Anita

Kedves Zsuzsi!
Nem is tudom mennyi ideig fontolgattam a sminktetoválást! Pár éve készült egy kontúr de abból csak a “fájdalom” maradt meg, a számon szinte semmi nem volt! Mikor veled beszélgettem erről, szinte láttam milyen könnyedén és szépen dolgozol! Decemberben be is feküdtem kezeid közé és mára már túl vagyok a korrekción is és nagyon TETSZIK!!!! Köszi Zsuzsi, jöhet a szemöldök! És ahogy nálam ez lenni szokott, jöhet a többi “finomság” is! Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk, biztos pont leszel az életemben!!!
Köszönöm

Heincz Mónika

Kedves Zsuzsi!
Még mindig emlékszem a napra, amikor elkértem a névjegykártyád, mert nagyon tetszettek Heni sminktetoválásai, ami annyira természetes volt és passzolt hozzá, hogy ha nem tudom, hogy tetkó, észre sem veszem. Azóta hozzád járok kezelésre, sose rutinból dolgozol, hanem odafigyelsz, hogy éppen mire van szüksége a bőrömnek. Folyamatosan fejleszted az üzleted és új technikákat tanulsz, hogy mi szebbek legyünk. Készítettél nekem egy szuper szálas szemöldököt és rászántam magam egy szemhéjtetkóra is. Mind a kettő szuper lett és nem is fájt.
És persze az sem utolsó szempont, hogy a kezelések nagyon jó hangulatban telnek. Igazi kikapcsolódás.
Bátran merlek ajánlani minden ismerősömnek, mert tudom, hogy személyedben egy nagyon kedves és nagyon profi kozmetikust ismerhetnek meg.
Olyan jó, hogy vagy!

Gál Emese

Drága Zsuzsim!
Nagyon hálás vagyok, hogy kecskeméti lévén mégis Rád találtam! Személyedben egy profi, a szakmában sokrétű, lelkiismeretes kozmetikust ismerhettem meg. Büszkén viselem az általad elkészített minőségi sminktetoválásokat és nagyon köszönöm Neked, hogy tudásoddal, szakértelmeddel hozzájárultál fejlődésemhez a sminktetoválás terén. Magas színvonalú, exkluzív kezelések, igényes környezetben egy tündérien kedves kolléganőtől!
Ajánlom Mindenkinek szeretettel!

Kristóf Laura

Kedves Zsuzsi!
Rengeteg csalódás és rossz kezelés után nagyon örülök, hogy végre rád leltem. Neked köszönhetem, hogy az arcom sokkal kezelhetőbb és szebb lett. Nagyon jó érzés, hogy minden egyes alkalommal úgy mehetek hozzád, hogy tudom a legjobb kezekben vagyok, hiszen egy igazi profi foglalkozik az arcommal. Az eredmény mindig fantasztikus. Sosem gondoltam volna, hogy valaha lesz sminktetoválásom, de nálad rászántam magam és az eredmény csodálatos. Az arcom kevesebb időbefektetéssel szebb mint valaha. Alig várom a következő alkalmat. Köszönöm!

Edina

Kedves Vendégek!
Csak ajánlani tudom Nektek Zsuzsit.
Személyében egy olyan kedves lényt kaptok, aki profi a szakmájában, nyugodt, rendkívüli szépérzéke van és nem akar semmi olyanra rábeszélni, ami Nektek nem áll jól.
Évekkel ezelőtt készítette az első sminktetoválásom és azóta is hozzá jövök megújítani.
Olyan természetes hatású tetoválást készít – nem feltűnőt, ami messziről virít – amit minden ismerősöm megdicsért!
Bátran válasszátok Őt!
Szeretettel, Ági

Daczi Ágnes

Kedves Zsuzsi!
Örülök, hogy személyedben egy lelkiismeretes és felkészült szakembert ismertem meg. Évek óta szívesen járok hozzád, mert kellemes légkörben, a vendégre maximálisan odafigyelve, nagy szakértelemmel végzed a munkádat.
Azt vallom, hogy mint egy orvos és páciens közötti jó kapcsolat egyik alapja a bizalom, így a kozmetikusom esetében is ezt elengedhetetlennek tartom.
Sminktetoválásaidnak köszönhetően csodálatosan szép, természetes szemeket, ajkakat kaptam. Még gondolni sem mertem, hogy ilyen tökéletes lesz.
“Eddig csak álmodtunk,
terveztünk még, most valóra
válhat minden, ami szép.”
(Szabó Pál)
További jó munkát kívánok, és sok elégedett vendéget.
Ps.: Zsuzsit mindenkinek bátran ajánlom, igazi profi a szó legnemesebb értelmében. Minden körülményt figyelembe vesz, teljesen a páciensre összpontosít szívvel-lélekkel.

Zita

Zsuzsinak sok szeretettel!
Másodszor is gyönyörűen sikerült a szemhéj tetoválás! Az első sminktetoválást 4 évvel ezelőtt készítetted, és nagyon sokáig tartósan megmaradt, ezért szántam rá magam az ismétlésre. És ez valószínűleg 4 év múlva újra így lesz.
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Zsuzsit és a szakértelmét!

Krisztina

Kedves Zsuzsi!
Nem tudok elég hálás lenni, amiért rendbe hoztad régi, elrontott szemöldöktetoválásomat.
Nem is olyan régen, elkeseredetten érkeztem hozzád, és még a tükörbe sem szívesen néztem…
Te megértően álltál hozzá a problémámhoz, és páratlan szakértelmednek, szépérzékednek, és határtalan türelmednek köszönhetően ma már örömmel nézek a tükörbe.
Az általad készített tetoválásokat büszkén viselem, és örömmel fogadom az elismerő pillantásokat a külvilágtól. Ez mind a te érdemed, és ezért hálás köszönettel tartozom neked…
Egyszóval bátran ajánlom mindenkinek Zsuzsit, aki meglévő csúnya tetoválását szeretné szebbre cserélni, vagy első tetoválásként szeretne egy tökéletes formájú és színű, kifogástalan minőségű sminktetoválást.
Még egyszer köszönöm a türelmedet Zsuzsi…

Szilvi

Call Now Button